Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimiz İçin Kütüphane Üyeliği Hakkında

13.09.2021 00:00:00

Üniversitemize yeni kayıt olmuş öğrencilerimizin Kütüphanemizi kullanması için hiçbir kayıt işlemi yaptırması gerekmemektedir. Tarafınıza tanımlanan e-posta adresi ve internet erişim şifresi (OBİS, LMS, Kablosuz Ağ için kullandığınız şifre) ile Kütüphane web sayfamızda yer alan YORDAM sekmesinden giriş yapabilirsiniz. Kütüphanemizde yer alan Engelsiz Tip Otomatik Ödünç Cihazımızdan da e-posta adresiniz ve internet erişim şifrenizle giriş yaparak personele ihtiyaç duymadan yayınlarımızı ödünç alabilirsiniz. Bu işlemlerden herhangi birini gerçekleştirdiğinizde kullanıcı profiliniz Kütüphane Otomasyon Programında otomatik olarak oluşturulacaktır. Kütüphane ile ilgili soru ve şikayetlerinizi kutuphane@ktun.edu.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Yeni başlayan öğrenci kütüphane kayıt ödünç

Yayınlayan Birim

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı