58. Kütüphane Haftası Etkinlikleri Kapsamında Ödül Töreni Gerçekleştirildi

4.04.2022 00:00:00

58. Kütüphane Haftası dolayısıyla Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımızca düzenlenen etkinliklerde kullanıcılarımızın en fazla kitap okuyan ve veri tabanlarına en fazla erişim sağlayanlar şeklinde kategorize edildiği ödül töreni düzenlendi. Çeşitli ödüllerin verildiği tören KTÜN Rektörümüz Prof. Dr. Babür ÖZÇELİK'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Ödül alan kullanıcılar:

*En fazla kitap okuyan kategorisinde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 1. olan Akademik Personel, İdari Personel ve Öğrenciye 500 ₺' lik hediye çeki verildi.

Öğrenci: Rumeysa Şahin

İdari Personel: Nilgün Yıldırım

Akademik Personel: Doç Dr. Mesut Gündüz

*Rosetta Stone Online Dil Öğrenme Aracını en fazla kullanan 1. ve 2.’ye EBSCO sponsorluğunda 750₺' lik hediye çeki verildi.

Öğrenci: Salih İNCE

Öğrenci: Ensar YILMAZ

*Vetis Veri Tabanlarına Uzaktan Erişim ve İstatistik Sistemine en fazla giriş yapan kullanıcıya Yordam BT sponsorluğunda Tablet hediye edildi.

Dr. Öğretim Üyesi Lütfiye Karasaka

*Piri Keşif Aracı Arama Motorunu en fazla kullanan kullanıcıya Inseres Eğitim Bilişim Danışmanlık firması sponsorluğunda Tablet hediye edildi.

Araştıma Görevlisi Ayşe Özge ÇINAR

58. Kütüphane Haftası Ödül Ktun