EBSCO Eğitim Webinarları-Ekim 2022

6.10.2022 00:00:00

Engineering Source ile Mühendislik Araştırmaları Webinarı
Tüm mühendislik disiplinlerinden 1.500’den fazla tam metin dergi içeren Engineering Source araştırmalarınızda en büyük desteğiniz olacak. Ei Compendex, Inspec ve GeoRef gibi danışma kaynaklarında yer alan dergilerin tam metinlerine anında erişim imkanı sunan Engineering Source koleksiyonu dünyanın önde gelen yayıncılarından derlenmiştir.

Örnekler: American Society of Civil Engineers, De Gruyter, Elsevier Science, Institution of Engineering & Technology, IOS Press, Maney Publishing, Oxford University Press, Penton Media, Inc., Springer Science & Business Media, Wiley-Blackwell, World Scientific Publishing Company.

Hem bu içeriğe nasıl erişim sağlayabileceğinizi hem de araştırma sürecinizi kolaylaştıracak ve hızlandıracak özellikleri görmek için webinara davetlisiniz.

Tarih: 20 Ekim 2022, Perşembe
Saat: 11:00 – 12:00

Kayıt

*Kaydolduktan sonra katılım davetiyeniz e-posta olarak iletilecektir ve içerisinde webinara katılım bağlantınız yer alacaktır.

EBSCO Webinar KTUN kütüphane

Yayınlayan Birim